Торгова марка «РОДИНА»
Це група сучасних потужних підприємств європейського зразка, яка об’єднує ТОВ «РОДИНА КМ» та ПП «Маргариновий завод». Сьогодні ТОВ «РОДИНА КМ» випускає понад 200 найменувань продукції, яка заслужено користується великим попитом у споживачів.
Цукристі кондитерські вироби
зефір, ірис, мармелад, драже, східні ласощі, цукерки
1Борошняні кондитерські вироби
печиво здобне, печиво вівсяне, пряники з начинкою, бісквіт
2Хліб та хлібобулочні вироби
45 видів
3Бакалія
соки, повидло, мед, та інше
4Кондитерський цех 1
Кондитерський цех 2
Кондитерський цех 3
Кондитерський цех 4
Солідним показником високої якості, що орієнтує підприємство на світові норми і практики, є сертифікація системи управління якістю за вимогами стандарту ISO 9001 (ISO — інтелект, сумлінність, організованість). З цією метою на підприємстві спеціалісти Київського науково-технічного центру «Партнер ISO» проводили навчання,
ділилися досвідом роботи провідних українських підприємств, які працюють по даній системі управління. Вимоги міжнародного стандарту якості зорієнтовані на задоволення зростаючих потреб споживачів, на постійний посилений контроль за якістю продукції.
Солідним показником високої якості, що орієнтує підприємство на світові норми і практики, є сертифікація системи управління якістю за вимогами стандарту ISO 9001 (ISO — інтелект, сумлінність, організованість). З цією метою на підприємстві спеціалісти Київського науково-технічного центру «Партнер ISO» проводили навчання, ділилися досвідом роботи провідних українських підприємств, які працюють по даній системі управління. Вимоги міжнародного стандарту якості зорієнтовані на задоволення зростаючих потреб споживачів, на постійний посилений контроль за якістю продукції.
Завдяки запровадженій системі персонал працює ліпше та злагодженіше, постійно вдосконалюючи свою професійну майстерність, концентрує увагу на досягненні цілей підприємства. Сертифікат підтверджує добру ділову
репутацію компанії, є гарантом надійності його роботи. Поряд з цим стандартом ТОВ «РОДИНА КМ» впроваджує систему безпеки харчових продуктів HACCP, за допомогою якої контролюватимуться найважливіші стадії виробництва.